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HMW-GS affect the properties of glutenin particles in GMP and thus flour qualityDON, C; MANN, G; BEKES, F et al.Journal of cereal science (Print). 2006, Vol 44, Num 2, pp 127-136, issn 0733-5210, 10 p.Article

Struktur und funktionelle Eigenschaften von Gluteninen = Structure et propriétés fonctionnelles des gluténines = Structure and functional properties of gluteninGRAVELAND, A.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 2, pp 35-38, issn 0367-4177Article

Liberation of subunit polypeptides of glutenin by partial reduction at pH 6.0 = Libération, par réduction partielle à pH 6,0, des polypeptides de la sous unité de gluténineMATSUMURA, Y; KAWAMURA, Y; MATOBA, T et al.Agricultural and biological chemistry. 1984, Vol 48, Num 6, pp 1487-1493, issn 0002-1369Article

Chromatography of glutenin on Sepharose CL-4B in dissociating solvents : molecular weight composition of covalently bonded glutenin = Chromatographie des gluténines sur Sépharose CL-4B dans des solvants dissociants : poids moléculaire des gluténines liées par covalencePRASADA RAO, U. J. S; NIGAM, S. N.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 4, pp 373-374, issn 0009-0352Article

High-performance liquid chromatography of reduced glutenin : amino acid composition of fractions and components = Chromatographie liquide haute performance de la gluténine réduite : composition en acides aminés des fractions et constituantsSEILMEIER, W; WIESER, H; BELITZ, H. D et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 185, Num 6, pp 487-489, issn 0044-3026Article

Structural features needed in a glutenin proteinWRIGLEY, Colin.Cereal foods world. 2004, Vol 49, Num 1, pp 36-38, issn 0146-6283, 3 p.Article

Fractionation of acetic acid-soluble proteins from wheat gluten by hydrophobic interaction chromatography : evidence for different behaviour of gliadin and glutenin proteins = Fractionnement, par chromatographie d'interaction hydrophobe, des protéines de gluten de blé solubles dans l'acide acétique : mise en évidence du comportement différent des protéines gliadine et gluténinePOPINEAU, Y.Journal of cereal science (Print). 1985, Vol 3, Num 1, pp 29-38, issn 0733-5210Article

Functional properties of acetylated glutenin and gliadin at varying pH valuesMAJZOOBI, Mahsa; ABEDI, Elaheh; FARAHNAKY, Asgar et al.Food chemistry. 2012, Vol 133, Num 4, pp 1402-1407, issn 0308-8146, 6 p.Article

Polymerization of glutenin during grain development in near-isogenic wheat lines differing at Glu-D1 and Glu-B1 in greenhouse and fieldNAEEM, H. A; MACRITCHIE, F.Journal of cereal science (Print). 2005, Vol 41, Num 1, pp 7-12, issn 0733-5210, 6 p.Article

The effect of mixing on glutenin particle properties: aggregation factors that affect gluten function in doughDON, Clyde; LICHTENDONK, Wim J; PLIJTER, Johan J et al.Journal of cereal science (Print). 2005, Vol 41, Num 1, pp 69-83, issn 0733-5210, 15 p.Article

Isolation and characterisation of (3-methoxy-4-hydroxyphenyl)-β-cellotrioside from wheat flour ; a substance involved in the reduction of disulphide-linked glutenin aggregates = Isolement et caractérisation du (méthoxy-3-hydroxyphényl-4)-β-cellotrioside de farine de blé : une substance ayant un rôle dans la réduction des agrégats de gluténine liée par des liaisons disulfureGRAVELAND, A; BOSVELD, P; LICHTENDONK, W. J et al.Journal of cereal science (Print). 1984, Vol 2, Num 2, pp 65-72, issn 0733-5210Article

Microstructure of hydrated gluten networkKONTOGIORGOS, Vassilis.Food research international. 2011, Vol 44, Num 9, pp 2582-2586, issn 0963-9969, 5 p.Article

Stufenweise Reduktion von Weizenglutelin mit Mercaptoethanol und Dithioerythrit. 1. Gelchromatographische Untersuchungen = Réduction graduelle des glutélines de blé par le mercaptoéthanol et le dithioérythritol. 1. Analyse par chromatographie sur gel = Partial reduction of wheat glutelin by mercaptoethanol and dithioerythritol. I. Investigations by gel permeation chromatographyWERBECK, U; BELITZ, H. D.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 1, pp 20-26, issn 0044-3026Article

Reserved-phase high-performance liquid chromatography of reduced glutenins from different wheat varieties = Analyse, par chromatographie liquide haute performance en phase inversée, des gluténines réduites de différentes variétés de bléSEILMEIER, W; WIESER, H; BELITZ, H. D et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 2, pp 107-110, issn 0044-3026Article

The high molecular weight glutenin subunit composition of two closely related lines of wheat that have contrasting bredmaking qualities = Composition en sous-unités des gluténines à poids moléculaire élevé de deux lignées de blé très proches différant par leurs aptitudes boulangèresPAYNE, P. I; LOOKHART, G. L; FORSYTH, S. A et al.Journal of cereal science (Print). 1988, Vol 8, Num 3, pp 285-288, issn 0733-5210Article

GLUTENIN: STRUKTUR, FUNKTION UND GENETIK. = GLUTENINE: STRUCTURE, ROLE, GENETIQUEBUSHUK W.1976; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 30; NO 10; PP. 257-261; BIBL. 26 REF.Article

Heterogeneity in subunit composition of glutelin in rice protein bodiesSUGIMOTO, T; TANAKA, K; KASAI, Z et al.Agricultural and biological chemistry. 1991, Vol 55, Num 1, pp 273-274, issn 0002-1369Article

Extractability of glutenins with water/alcohol mixtures under reducing conditions = Extractibilité des gluténines par des mélanges eau/alcool en conditions réductricesWIESER, H; SEILMEIER, W; BELITZ, H. D et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 3, pp 223-228, issn 0044-3026Article

Diversity of grain protein and bread wheat quality. II. Correlation between high molecular weight subunits of glutenin and flour quality characteristics = Diversité des protéines et qualité du blé de boulangerie. II. Corrélations entre les teneurs en sous-unités des gluténines de masse moléculaire élevée et les caractéristiques de qualité des farinesBRANLARD, G; DARDEVET, M.Journal of cereal science (Print). 1985, Vol 3, Num 4, pp 345-354, issn 0733-5210Article

Chemie des Weizenklebers - Ein Uberblick = Chimie du gluten de blé. Tour d'horizon = Chemistry of wheat gluten - a general viewBELITZ, H. D.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1984, Vol 38, Num 10, pp 307-310, issn 0367-4177Article

Changes of Glutenin Subunits due to Water-Nitrogen Interaction Influence Size and Distribution of Glutenin Macropolymer Particles and Flour QualityYONG LI; YANPING YIN; QI ZHAO et al.Crop science. 2011, Vol 51, Num 6, pp 2809-2819, issn 0011-183X, 11 p.Article

The effect of injection volume on the quantitative analysis of wheat storage proteins by reversed-phase high-performance liquid chromatography = Effet du volume de l'injection sur le dosage, par chromatographie liquide haute performance en phase inversée, des protéines de réserve du bléMARCHYLO, B. A; KRUGER, J. E.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 3, pp 192-198, issn 0009-0352Article

Calculated molecular weight distribution for glutenin = Calcul de la distribution des poids moléculaires de la gluténineEWART, J. A. D.Journal of the science of food and agriculture. 1987, Vol 38, Num 3, pp 277-289, issn 0022-5142Article

Purification and characterization of HMW glutenin subunits encoded by chromosome 1B of durum wheat (Triticum durum)TATHAM, A. S; FIELD, J. M; KEEN, J. N et al.Journal of cereal science (Print). 1991, Vol 14, Num 2, pp 111-116, issn 0733-5210Article

Studies on disulfide bonds in glutenin = Analyse des liaisons disulfure dans les gluténinesEWART, J. A. D.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 2, pp 95-100, issn 0009-0352Article

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